Drar till Tåget!

Åker hem till Ockelbo där pappa väntar på mig!

ligger och lyssna p㥠jossa och malin,jisses ;) bra roliga som :) nu blir det godnatt.


sitter hos jossa!

Sitter nere i Jossas och Malins lägenhet i Arbrå, ska spendera natten här nere!

Imorgon bitti åker jah hem för en privat grej! Men drar till Högbo!

Projekt.

Har projekt nu, cilla är hemma. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Skitsnack!

Btw..

Hingst bedömning 12 Mars i Falun! :)

usch!

Ponnytravgala i går, gick inte dit! Undra varför?

Håller på med läxor nu, det rullar väll på..

körning av häst senare när jag är klar med alla läxor, drar ju till skolan idag och vill gärna vara klar med allt då. Är inte helt frisk än, men de får man väll tåla då..



Packning pågår!

Jag håller på att packa nu till skolan som jag ska till lite senare. Vill helst inte dit då de ända som existerar på Nytorp är Skitsnack och tjafs.
Men men , kollar framåt då det är tjejkväll den 10 mars på Gävletravet, vilket ska bli riktigt roligt. För vi ska träffa och umgås med Åkerman! Vilket ska bli grymt!

Tidigare i veckan var vi ner till Tierp och hälsade på Åkerman, vilket var bland det bästa dagarna på Jullovet. God mat, hästkörning och en massa prat! :) Det måste göras om, för Monica och Jossan är två Änglar!

Funderar på att springa ut och köra pumba en sväng, så slipper Lina göra det. :) Eftersom jag har helg jour i skolans Ladugård så kommer jag inte hem förrän helg vecka 3, men då på lördagen ska jag och Lina till Östhammar och hälsa på en gammal kompis :)

Godmorgon!

Har tagit ut hästarna nyss, dom fick frukosten inne sen så fick dom gå ut nu vid lunch! Sen gick jag en promenad med Zeb :) Han har blivit så himla duktig när man ropar på honom, det värsta är väll att han ska valla grepen och skottkärran när man mockar osv.

Har nyss satt mig vid datan för att kolla på ny mobil, då jag tappa min i toan igår!  Så funderar på lite olika mobiler, dom ska ha bra kamera och man ska kunna lyssna på musik! :) lägger upp bilder på dom två jag funderar på :


Sony Ericsson x10 mini




Lg GT  400

Det var min sony ericsson Aino de!

I morgon när mamma har slutat vid fyra bär det av till Elgiganten i valbo, då jag, klumpig som jag är tappa mobilen i toan,så den är helt död!

Så får väll se vad det blir för telefon!

KÖrde Pumba på kvällningen, han var hur duktig som helst! :) <3

RSS 2.0