Hemma igen! ^^

Hemma nu, eller varit de sen natten emot Fredagen. Men har inte velat sagt något för att överraska klassen. Men kände sig otroligt saknad, bara Malin A som hört av sig. :o
inte såå kul, men då ska dom ska inte tro att dom får något tillbaka senare, mena ens bästa vän ska väll åtminstone höra av sig, eller har jag fel?


Aja, orka!
Vi i familjen hade iaf tur som fick biljettr till flyget. Sköönt att vara hemma, hann till oh med in och HÅRD köra hästarna. Och jag kan säga att dom var grymt duktiga. Det vart helt klart anmälning till Gävle andra maj. Även om pumba hade fel balans så var han AP DUKTIG. Så med nya skor bak blir nog toppen! Såg även några nyfikna ansikten på sidan av banan med en klocka, tur att dom inte såg Jullans bästa körning! ;)

Nu ska jag och Jennifer Nordin ut i laudgården och mjölka lite, lika i morgonbitti! :) Blir nog bra det dära, även om jag inte gillar laudgården! ^^


nej, slänger in någon bild från banan i går!







Santa Ponca!

Sitter i Aulan nu och ska snart dra! I morgon aker vi hem! :D

styrelse motet!


Kan fortfarande inte sluta tanska pa att pappa och thomar vela sponsra ett lopp som jag och lina kunna kora pumba och jullan i, men det loppet satt dom tydligen i juli och dom tva ansvariga sa att vi skulle halla oss samre an 2.10 for da kunna vi va med dar. Sa himla dalig stil! Nar man lovar grejer!

Sen for att jag sa at varan ordf. att proppen for pumba va dalig pa gavle sa ska hon ta upp de pa motet! hahah, for hon kan inte ta de sjalv med mig, konstigt. Alla gar till mamma och lina nar de ar problem, radda kanske ? ;)

Tror det! 

Ciao

Mallorca - Santa Ponca.

Sitter pa hotellet THR jardin del mar. Kom hit och hade fullt med vatten i kylen och en barns'ng, tva normala och en soffa. Hmm, inte gick de och byta sang. Flygningen hit gick suverant! Men fick lite langtrakigt nar mamma, pappa och Lina satt och sov i typ en timme.

Jag och lina sitter och vantar pa att mamma ska vakna till efter en dag vid poolen sa vio kan aka och handla at pappa. som fyller ar i morgon. det blir gubbar da!

Vi har det alldeles skont har, 21 grader men lite blasigt. Men det far man ta sahar tidigt pa aret.

Jag saknar Emil grymt mycket, men ska skicka ett vykort idag, om jag hittar nagon portlada. Ska aven bestalla en overraskning.

Igar vart det chinamat for oss. Mycket gott! :)

Nu ska jag kila och vacka mamma!

EMIL <3

RSS 2.0