mycket...

Nu är det väldigt mycket för mig.. Väldigt mycket stress, blod, svett och tårar...
Soom en del vet ska jag ta storhäst licens till hösten, jag har ingen storhäst, läraren som har ansvar ska sluta. Undra om de ens blir ngn licens börjar man ju undra.
Har hittat två stycken ett varmblod och ett kallblod.. men de är som de är..


Tripp

Nu ska jag och min kära syster göra oss redo för en fartfylls och spännande resa till vår älskade vän Josefine som tog studenten tidigare idag! :)

hittat min kamera sladd!

Gud så glad jag vart när min älskade mamma hittade min kamera sladd! :)


en otroligt seg dag

Verkar som om det kommer bli en otroligt seg dag idag, men de önskar man väl sig på lovet? :) Nej, jag vill bara ha sommarlov med en massa travtävlingar och en massa mjölkning! :)

Idag blir det körning av Jullan och Mumin då Pumba fortfarande inte är frisk... Men på förbättringsvägen.
Just det, på Torsdag bär det troligen iväg upp till Nytorp då min älsklade vän Josefine Åkerman(www.freewebs.com/alaskatrotting) tar studenten, hela tre år stod hon ut på Nytorp! :) You go Girl! <3


dejta sängen ?

Nu börjar det bli dax att dejta sängen,fast först ska jag ut och natta mina älsklingar och kolla till min Pumba! :)









BIILDBOMD!

^~

Min kamera sladd är borta så alla mina bilder från helgens tävlingar är borta.. Hoppas den kommer fram snart då jag lovat en tjej som ska få en bild på sin ponny! :)

Vart ingen körning av häst idag, tar de i morgon istället, när de finns lite mer tid! :)
Ska även få ut hingsten till kval snart då pumba ännu inte är frisk, men är mycket bättre och vi vill vänta tills han är 100 bra! :)



Nu blir det att rasta en rastlös liten vovve!

svar till Linnea

Linnea om Romme 14/4: Tråkigt som tusan med energitjuvar! :(

Svar; Jo tack, det är jätte tråkigt med en massa energitjuvar som snor energi som dom inte ens verkar behöva.. Men dom är snart borta!
Tack för att du läser min blogg! :)

Romme 14/4

Skulle ju romme och starta Pumba, men dock lärade vi stryka honom. Men eftersom vi hade två boxar att betala tänkte vi att vi kunna ta med mumin oc jullan som träning :) Mumme var ute för första gången på banan och skötte sig bra, han fick springa ett bakvarv med jullan sen gå på stallbacken. Tog in homon efter ett tag då han vart lite trissad..

Lina körde jullan ett snabbjobb, första för säsongen, och hon skötte sig galant! :) Dock håller vi på att slipa på balansen! :)

Håller på att sortera bort lite energitjuvar!



Qveiars Muonin



tv Qveiars Muonin th Juliett

Foto; Sandra C E Axelsson

de gör så ont

De gör så ont när min kärar stjärna bor i Finland, man har inte haft någon kontakt med de nya andra ägarna i Finland. Tills igår, då hade dom svarat på ett mail! Jag vart så himla överlycklig att fått veta att han har det bra.
Men de känns som om jag bara vill spola tillbaka tiden och inte sälja honom alls... Blir han till salu ska vi köpa han tillbaka!


Svedens medalj! <3


klump i magen

Har ni någonsin känt att med varit så mkt motgångar och mycket fult spel i erat intresse och hobby att ni bara vill lägga av ? Så känns de precis för mig!
Tycker att de är totalt onödigt och att det var jag som skrev från första början, men folk vågar inte komma till mig!
De är inte så att jag ska bita någon! ;)


Pumba, Svedens Medalj!

Nationella SVb

Jag har haft svenska b nationella, MUNTLIGT. Jag tycker att det gick bra för mig, lika som för dom andra i min grupp. Jag som har de så svårt att prata inför grupper.

Idag kommer älskling hem till mig, så som jag saknat honom i veckan och i morgon ska vi kolla på en lägenhet tillsammans i bergby. Får vi se hur det blir med den.

Igår hade jag praktik hemma med min kära pappa och farbror. Jag bara längtar tills allt blir klar, för att visa dom som inte tror på oss, att vi oxå kan! :)
Och per, jesper och susanne kom och hälsade på¨och pratade lite om bygget. Kanske ska göra en tripp med per och johannes till något land för att kolla på deras jordbruk.
Kanske kan bli spännande :)

Nej nu ska man ha lite djursjukvård med jesper och sen får man väl se vart dagen leder, funderar bla på att åka och gratta Margit på hennes 70-årsdag! :)



RSS 2.0