Livar upp kropp och sinne, med en redbull!

Hemma denna Nyårsafton! :)
Hoppas 2011 blir bättre än detta! Men det tror jag för då händer det grejer!



Jul i stugan!

Har inte skrivit på tre dagar då det har varit fullt upp med hästar och familj.
Igår var det julafton, fick en massa fina grejer i julklapp, bäst av allt fick jag av min älskling; en rosa digital kamera! :) i rosa färg! Blev så glad!
sen fick jag även, sockor, pengar, tofflor, mössa, vantar, pyjamas mm. :) kommer inte i håg allt! :)

i dag har jag och lina kört 8 km med pumba och jullan. De va så kyligt så hingsten kör vi i morgon, då vi ska på mellandags rean i Valbo! De är en tradition för mig och Lina! :)

ojdå- tar och sammanfattar...

allt som hänt som jag inte haft tid att skriva om..

I fredags red jag, Lina och Amanda ut på Nicklas mammas hästar, vilket gick super bra och det var hur roligt som helst! dock ramla lina av Ph, så det vart värsta western filmen då Amanda stanna med Lina och jag sprang efter Ph med min bruks nordsvensk Fabina. Jädrans vilken kraft dom har! :) Men det måste vi göra om!

Jag och lina åkte från Årsunda i Söndags, det var snö kaos mellan Sandviken och Valbo på riks 80. Vi fick väja då de va halt och de var kö. Bilden bakom kunna inte bromsa så lina väjade, vi klarade oss väldigt bra men det var nära ögat... Bilden bakom fick skador i fronten och fick väja upp i snövallen.

Igår var Amanda här hemma hos oss och körde Pumba medans Lina körde Jullan och jag mumin. Allt gick bra och jag tror Amanda tyckte att de var lite roligt!

Idag så fick jag och Lina för oss att vi skulle ut och leta julgran... Med hingsten och fyrhjulsvagnen ;) Trodde inte den skulle passa då vi har den kvar från den tiden vi hade Anton och Medalj, men vips, det funkade perfekt! Var ute i sammanlagt tre timmar. Tror ni vi hitta någon gran ? Nej! men vi åkte till västerhaga istället och hämta spånbalar. Dessutom var Zeb med oss! Han tyckte det var lite läskigt i början men det gick suuuuper!

Senare emot kvällen stack Lina till Årsunda till Nicklas, så då lära jag göra stallet själv idag, vilket inte gjorde mig så himla mycket. Det enda problemet var att Zeb var med och lyssna inte så Jullan fastna i hans koppel och sparka Zeb ut halsbandet och han skenar i väg, runt stallet, alldeles livrädd... Mne han klarade sig dock undan skador och ligger nu och äter nöjt på sitt Grisöra! :) Vilken kämpe!

Samhällskunskap

Ja, det har jag för tillfället. Och jag skriver om socialismen, Gisela sa att ja bara skulle kopiera från wikipedia sen lämna in ungefär en halv sida till henne..

Sen i dag åker jag hem, ska till sjukhuset i morgon och ta prover och sen blir det lung röntgen, ska kolla så jag inte turbeculos pga. att dom kanske skulle sätta in någon annan medicin till mig. Sen på måndag blir det sjukhuset igen. missar två omprov i morgon och ett svenska A prov på måndag ... :/
Känns inte direkt toppen kan jag säga.

Nej , nu ska jag fortsätta plugga! :)

Godmorgon på er!

Nu har jag vaknat! :)

GODNATT!

godnatt gott folk, nu ska lägga mig i sängen och kolla på en film hade jag tänkt, hoppas man somnar till den, för jag är grymt trött och börjar få ont i huvudet! :)


EMIL <3 LOUISE
4/3-2010

men då...

Vetni? jag stressade som tusan igår och idag för att bli klar med kenneths svenska B läxa på minst sex sidor.

Fick nästan i hop sammanlagt tre, när bella(!) säger att den har vi till efter lovet på oss! :o

Aja, blev rätt lugn nu när det är till efter lovet. Tack och lov!



Plugg, plugg och mera plugg...

Sitter på rummet och fixat och städat, funderar på att möblera om här med :) men får se hur det blir eftersom jag ska i väg till datasalen för att jag måste fixa med Svenska B läxan... inte kul!

på Torsdag ska jag ha lämnat in minst 6 sidor med svenska b till Kenneth,
på Fredag ska jag har två muntliga? prov om Tröskning och plöjning (båda omprov) med Anders...
På Måndag ska jag ha svenska A prov med Inger om sub. adverb, presens, mm.
På Tisdagen ska vi ha bokföringsprov med Karin men kan ingenting...
Men får se, tufft att bli bonde :)

ska kila nu

Söndag.

Idag är de söndag, de betyder att man lär packa och dra till skolan... vilket man inte har nå lust alls till. men men.. Ska prata med mamma om skolan lite när hon kommer hem,

Ska ut och köra idag :) och pappa har lovat att laga våran skit rockard, skaklarna bryts av hela tiden, men nu har den ena för första gången gått. Men nu när man ska börja köra hästarna vill man ha rockarden.

Johanna har varit här hela helgen men nu har ho åkt, skit tråkigt. men ska snart ner för att hälsa på henne! :) Ska bli jätte roligt tycker jag!!

Men nu ska jag fortsätta kolla på My super sweet sixteen :)



 

Haha.

Va upp och rensade igenom en massa gamla bilder. Hittade några på min älskling, de va innan vi vart tillsammans, kommer lägga upp någon bild nu snart :)



Baby <3



Va låååångt hår man hade, undra om man ska försöka spara ut de igen ;)



Gamla tider.



Prince Anton "Anton" , saknar min lilla prins.

Nej, nog för denna kväll!

men ojdå.

Gud va dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden. men nu ska jag blogga lite, men ni får tåla att de blir lite inläg hit ochdit.
Har legat hemma hela veckan, har varit sjuk. Så jag har bara legat hemma hela tiden i soffan, kanske varit ut med zeb någon gång.

Har börjat fått fart på hästarna och deras träning, pumba har äntligen blivit bra i hoven, känns toppen!
Men de vart då ingen körning i dag pga de skoit kalla vädret. hade -21 i morse så. nu harvi runt -17.

jag och mamma tänkte baka lite lussebullar medans lina pker till Valbo med Amanda för att köpa lite på Jennys hund och katt. :)

Nej nu ska jag kolla lite på top model 12 :)Även om de är gamla avsnitt så är de alltid lika kul!

Blir även lite smått med julpynt :)


Louise


RSS 2.0